Home » Obavijesti za naslovnicu » Medunarodna studentska konferencija PONTES POETICAE, Osijek 2014.

Medunarodna studentska konferencija PONTES POETICAE, Osijek 2014.

Medunarodna studentska konferencija PONTES POETICAE
23. i 24. svibnja 2014., Osijek

Organizatori : Odsjek za hrvatski jezik i književnost i Studentska jezikoslovna udruga Lingvos Filozofski fakultet Sveucilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Lorenza Jägera 9, Osijek, Hrvatska

Studenti Odsjeka za hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta Sveucilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Studentska udruga Lingvos pozivaju sve zainteresirane studente kroatistike, ali i bliskih znanstvenih grana, hrvatskih i svjetskih sveucilišta na sudjelovanje na Medunarodnoj studentskoj konferenciji Pontes poeticae. Konferencija ce se održati 23. i 24. svibnja 2014. na Filozofskom fakultetu u Osijeku.
Cilj je Konferencije omoguciti studentima humanistickih znanosti stjecanje iskustva za daljnje napredovanje, potaknuti medufakultetske dijaloge i povezati studente. Konferencija ce omoguciti i razmjenu znanja te stajališta medu sudionicima, ponuditi niz društvenih aktivnosti te potaknuti daljnje strucno i znanstveno usmjerenje mladih potencijalnih istraživača. Konferencija ce biti usmjerena na fenomene književne suvremenosti, produkciju suvremene hrvatske književnosti, ali i na komparativne pristupe hrvatskoj književnosti kao (južno)slavenskoj i europskoj.

Prvi poziv – Pontes poeticae 2014(.pdf)

Prijavnica – Pontes poeticae 2014 (.doc)

Potražite nas na Facebook stranici

e-mail: pontes.poeticae@gmail.com